ОСТАННІ НОВИНИ

На Єфремова кілери готували замах на людину з оточення Вови «Морди» - газета

|

 Два наймані вбивці, операцію захоплення яких проводили увечері 11 грудня, готували замах на людину з близького оточення Вови «Морди» на прізвище Гаврилюк. Про це пише  в сьогоднішньому номері тижневика «Ратуша» Микола Савельєв у статті «Біба»: ліквідатор криміналітету”.

«У цьому контексті цікаво дізнатися, чому захоплення кілерів здійснювали саме біля львівського «Унітазу» на вулиці Єфремова. Пояснення просте: саме тут наймані вбивці мали намір розстріляти людину з найближчого оточення Вови-«Морди» на прізвище Гаврилюк, який мешкав неподалік. Саме його не перший день «випасали», і лише випадкова поява сторонніх дозволила цьому панові дихати свіжим повітрям і надалі. Як з’ясувалося вже тепер, саме на

11 грудня кілери твердо для себе вирішили: акцію відкладати не можна. На черзі стояли брати Лєбєді й сам Вова-«Морда», якого вони вирішили врешті… підірвати! Як бачимо, було чим, але авторитетові вкотре пощастило…», – пише автор.

За його даними, зараз слідство твердо доводить злочинцям тільки два випадки – замах на Вову “Морду” і вбивство колишнього квартирного злодія, який не хотів фінансувати колишніх колег по ремеслу в 2011 році. Довести це можна через ту саму зброю – пістолет-кулемет “Скорпіон”.

Також видання пише, що у помешканні, яке вбивці винаймали у Винниках, знайшли арсенал, якому позаздрили б чимало терористів.

“Під час обшуку у Винниках, де ці хлопці мешкали, розповіли репортеру «Ратуші» інформатори з прокуратури, було описано більше 60 одиниць розмаїтої зброї, в тому числі фугаси (!!!), югославський  кулемет М-53, пістолет-кулемет, автомат Калашникова, саморобні вибухові пристрої, ніж розвідника зі стріляючим механізмом у рукоятці(!!!), близько семи тисяч набоїв до зброї різних калібрів, прилад нічного бачення, оптичний приціл, просто неймовірна кількість гранатометів «Муха» в бойовому стані (!!!)”, – пише “Ратуша”.

Нагадаємо, 11 грудня працівники спепідрозділу “Сокіл” провели операцію із затримання двох небезпечних злочинців на вулиці Єфремова у Львові. Один із них – найманий вбивця на прізвисько “Біба” застрелився сам, а його спільна взяли живим. Минулого вівторка міліція проводила відтворення замаху на кримінального авторитета Вову “Морду”, що сталося 24 серпня цього року. Тоді загинув водій “Морди” Михайло Милян, а сам авторитет зазнав серйозних поранень.

Фото: gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *