ОСТАННІ НОВИНИ

Фаріон обіцяє «задушити» фірму свого однопартійця за російську мову

|

На одному з автобусів маршруту №18 учора вперше випробували обладнання для автоматичного оголошення зупинок. Однак «говорить» воно поки що російською, повідомляє «Новий погляд».

«Це навіть не може бути подумано про таке, щоб воно говорило російською мовою в наших маршрутках, особливо після того, коли на сесії Львівської обласної ради з моєї ініціативи проголошено пункт про відсутність будь-якого супроводу музичного в маршрутках і про наявність наліпок про заборону розмовляти по мобільному, не слухати музику і не курити. А тут ще якесь технічне говорило чужою мовою – ви що?», – прокоментувала народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон.

«Ми його  задушимо за п’ять секунд! Як це можна щось таке закуповувати, тому московитому копійку з України давати? Хай холуї собі прочитають видатну Олені Пчілку, яка казала: ні пір’їночки з власного бюджету не давати чужинцеві. Боже, який це жах!», – відреагувала на це нововведення Ірина Фаріон. 

Відтак депутат запевнила: «Я зараз буду телефонувати до нашого депутата, який працює в транспортній комісії, і будемо про це говорити».

Особливої пікантності цій ситуації надає той факт, що маршрут № 18 обслуговує фірма «Фіакр», співвласником якої є депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Євген Білінський. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *