ОСТАННІ НОВИНИ

М’ясо на «Привокзальному» може з’явитися вже завтра

|

Торгівлю м’ясом на ринку «Привокзальний» може бути відновлено вже завтра. Про це стало відомо сьогодні під час спільної наради Франківської районної адміністрації, правоохоронних органів, представників мерії, міських депутатів, продавців та адміністрації ринку «Привокзальний».

Як вказано у повідомленні ринку, підприємці м’ясного відділу зможуть продовжити роботу вже завтра. Але це за умови, якщо за тиждень адміністрація ринку «Привокзальний» пропише всі умови для подальшої співпраці. Тож, селянин платитиме тільки за оренду, а підприємці – 1 гривню за кожен кілограм м’яса. Ця плата включає в себе те, що ринок контролюватиме якість м’яса, – від моменту, коли воно потрапляє на ринок і до часу його реалізації споживачем. Також для поліпшення роботи на ринок будуть завезені нові ваги. Для того, хто доплачуватиме 1 гривню за кілограм продукції, передбачене зниження плати за оренду місця.

Голова Франківської районної адміністрації Львова, Руслан Кандибор наголосив, що загалом ситуацію можна охарактеризувати як бізнес в бізнесі: «На сьогодні склалося так, що продавці самі себе не захищають. Але шахраїв-спекулянтів на ринку не повинно бути» – сказав він.

 Також у ході перемовин було домовлено, що м`ясо має бути завезено на ринок до 7 ранку. Адже як раз з 6 години починає працювати ветеринарна лабораторія. Проте, виникли пропозиції змінити години її роботи – на годину раніше, тобто з 5 ранку, аби всі підприємці могли приготувати свою продукцію до продажу. Саме розвантаження м’ясної продукції має відбуватись тільки на території ринку.

До 1 лютого реалізатори зобов’язані оформити належним чином усю документацію, а саме – відповідну угоду з адміністрацією ринку «Привокзальний».

Фото: Михайло Дашкович 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *