ОСТАННІ НОВИНИ

Проїзд у львівських маршрутках зросте до 2,5 грн?

|

У лютому наступного року проїзд у львівських маршрутках може зрости до 2,5 грн. Про це сьогодні на прес-конференції сказав голова Львівського обласного осередку ВГО «Асоціація пасажирських перевезень» Іван Велійка.

«Ми сподіваємося, що підняття тарифів відбудеться у лютому наступного року», – сказав він.

За словами І.Велійки, перевізники провели зустрічі з першим заступником міського голови Львова Олегом Синюткою з цього приводу. Перевізники домагалися зростання тарифів до 3 грн, однак під час переговорів дійшли до згоди щодо підвищення на 50 копійок.

Представник перевізників розповів, що зараз фірми готують розрахунки на підтвердження окремих складових видатків для управління економіки ЛМР, а  на 20 грудня заплановано робочу зустріч, на якій будуть прийняті рішення про перегляд тарифів.

І.Велійка розповів, що процес погодження тарифів триває вже майже 3 місяці, хоча перші розрахунки нових тарифів на перевезення фірми подали ще 7 місяців тому.

Нещодавно керівництво управління транспорту та зв`язку Львівської міської ради заявляло, що чинний тариф на перевезення в автобусах найближчим часом переглядати не будуть.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *