ОСТАННІ НОВИНИ

«Я особливо себе почуваю в цьому місті» - Ніно Катамадзе про Львів

|

Сьогодні 10 грудня о 19:30 у Львівській опері Ніно Катамадзе & INSIGHT представляють довгоочікуваний новий альбом «GREEN». Відома грузинська співачка вже у Львові і готується до зустрічі зі львівськими шанувальниками, інформують організатори заходу.

«Мій перший гастрольний концерт в сім років був саме у Львові. І ті дитячі спогади переростають в бажання приїхати сюди знову і знову. Я особливо себе почуваю в цьому місті.

Я приїхала до Львова, щоб себе віддати, вкотре розказати про свою вдячність. Мені дуже подобається, коли я ближче до народу. Я хочу щоб вони мене чекали. Коли в тебе є друзі і ти любиш до них приїжджати та знаєш, що вони тебе чекають – це таке приємне відчуття. А коли ти знаєш, що в залі тисячі людей і вони хочуть тебе зустріти, то це для мене дуже зворушливо. Я надзвичайно бережно до цього відношусь. Ця любов, яка є в мені, то це завдяки тим людям, які примушують кожен раз думати, що ти їм потрібна і вони тебе люблять. Дякую Богу, що вони в мене є! Кожну секунду свого життя я дарую їм»,- розповідає Ніно Катамадзе.

Нагадаємо, що Ніно зараз перебуває у турі Україною і вже встигла відвідати Донецьк, Запоріжжя, Севастополі, Сімферополі, сьогодні Львів. Також відома співачка побуває у Миколаєві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську і по завершенні туру – Житомирі.

 Фото: прес-служба ЛМР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *