ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть міліціонера, якого зловили в Італії

|

Прокуратура Залізничного району Львова завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні проти колишнього оперуповноваженого УБНОН ГУ МВС України у Львівській області у злочинах за ч.3 ст.364, ч.2 ст.365 та ст.368 КК України (зловживання службовим становищем, перевищення повноважень та одержання хабара). Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

З’ясовано, що міліціонер разом із 4 спільниками-працівниками правоохоронних органів неправомірно затримав громадянина нібито за зберігання наркотичних засобів. Застосовуючи до останнього фізичне насильство, зловмисники змушували його зізнатися у цьому злочині.

У подальшому за непритягнення затриманого до відповідальності, вимагали та отримали від нього понад 13 тис. дол. США хабара.

Кримінальну справу стосовно чотирьох осіб, що діяли у змові із оперуповноваженим УБНОН, на даний час розглядає суд.

Водночас вказаний працівник міліції перебував у розшуку з 2008 року.

Цьогоріч його затримано правоохоронними органами Італійської Республіки, а 20 листопада екстрадовано на територію України. Того ж дня колишнього міліціонера повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Після проведення необхідних слідчих дій, прокуратурою Залізничного району Львова скеровано до суду обвинувальний акт для розгляду по суті.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *