ОСТАННІ НОВИНИ

Кілометр дороги коштує у Львові до 18 млн грн – Фалюта

|

Ремонт кілометра дороги разом з інженерними комунікаціями коштує у Львові від 10 до 18 млн гривень, повідомив на засіданні Львівського прес-клубу в.о.начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта.

За його словами, така велика маржа у вартості пов`язані з тим, що “кожен кілометр дороги має іншу вартість через різний стан інженерних комунікацій”. “ У нас інженерні мережі можуть бути і початку 20-го століття, тому якоїсь однієї ціни робіт немає” – сказав він.

За словами чиновника, вартість робіт на конкретних об`єктах визначають під час розробки проектів, а учасники тендерів лише пропонують свою ціну за виконання цих робіт. 

Водночас І.Фалюта зауважив, що приблизно 60% із загального обсягу в ремонтах доріг становлять власне роботи із оновлення інжерених комунікацій і їх проводять львівські фірми.

Відповідаючи на закиди щодо того, що міська влада віддає підряди іноземним фірмам, які виводять зароблені кошти за кордон, І.Фалюта сказав, що “Онур” зареєстровано в Україні і вона платить податки в Україні.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *