ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці Городка влаштують протест під стінами міської ради

|

У п’ятницю, 7 грудня 2012 року, в День місцевого самоврядування, з 9:00 год. до 11:00 год у Городку на Львівщині відбудеться мітинг підприємців із вимогою розпуску виконавчого комітету Городоцької міської ради. Про це інформують організатори заходу.

Збір пікетувальників о 9:15 год. на автостанції, вихід до мерії в 9:30 год. Тривалість акції 1 год. 30 хв. З собою мати плакати з законними вимогами та гаслами (цензурного змісту).

Як йдеться у зверненні до підприємців, причиною цього пікету став деребан землі. Для прикладу, організатори наводять ситуацію, коли 29 вересня Городоцький міськвиконком затвердив рішення № 1350 від 29.09.2012 року «Про дозвіл ЗАТ ВКК «Еталон» на реконструкцію з добудовою адміністративно торгівельного комплексу будівлі автостанції по вул. В.Стуса,7 у місті Городку», а це понад 2 тис. квадратних метрів торгових площ, крупної торговельної мереж і з продуктовою та промисловою групою товарів. Та вже 9 листопада 2012 року на позачерговій сесії Городоцької міської ради, депутати скасували дане рішення виконкому №1350 від 29.09.2012 року та розпустили його діючий склад. Але міський голова Микола Савка не підписав рішення депутатів, тому рішення 2/3 складу депутатів не набрало законної сили. Та вже згодом, з тим же складом «розпущеного» виконкому мер Городка відміняє рішення виконкому №1350 від 29.09.2012 року «Про дозвіл ЗАТ ВКК «Еталон» на реконструкцію з добудовою адміністративно торгівельного комплексу будівлі автостанції по вул. В. Стуса, 7 у місті Городку». У прийнятому рішенні, спеціально допускаючи порушення чинного законодавства, що дає змогу забудовнику в судовому порядку скасувати його.

«Мерія опублікувала цей «фарс» у міській комунальній газеті, маючи на меті приспати нашу пильність. У такий спосіб вже декілька років в обхід погоджень депутатів розбазарюється земля в Городку та будуються не санкціоновані торгові заклади, один поперед одного. Мер сказав: Будівництву бути! Ми повинні зупинити це будівництво, бо залишимось босими», – зазначено у зверненні.

Вимоги пікетувальників є розпуск діючого складу виконкому Городоцької міської ради, скасування рішення виконкому №1519 від 27 листопада 2012 року та прийняття нового рішення сесії Городоцької міської ради про скасування рішення виконкому Городоцької міської ради №1350 від 29.09.2012 року, та вжити заходів щодо захисту Городоцьких підприємців від недобросовісної конкуренції та будівництва «гігантських торгових комплексів» у центральній частині міста.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *