ОСТАННІ НОВИНИ

Дорожня інфраструктура у Львові незабаром зазнає суттєвих змін

|

Під час засідання комісії з безпеки дорожнього руху розглянуто чимало пропозицій щодо покращення дорожньої інфраструктури та забезпечення безпеки пішоходів у Львові. Про це сьогодні повідомив член комісії, голова депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку свободівець Іван Гринда.

Як розповів депутат, під час останнього засідання комісії він вніс чимало пропозицій на розгляд щодо покращення безпеки пішоходів та водіїв під час дорожнього руху.

«Реагуючи на постійні звернення мешканців щодо покращення безпеки пішоходів у місті, невдовзі на вул. Торговій (навпроти ринку «Добробут») мають облаштувати регульований пішохідний перехід, окрім цього перехід також облаштують на вул. Дж. Вашингтона, 4. Натомість на вулиці Пасічній, 83 пішохідний перехід повинні ліквідувати та відновити роботу підземного переходу, облаштувавши там турнікетну огорожу.
Також невдовзі повинна бути додаткова зупинка на трамвайних маршрутах № 6, 7, яку облаштують на вулиці Городоцькій (навпроти буд. №9). Для покращення дорожнього руху автотранспорту на повороті на право з вул. Коперника на вул. Стефаника та з проспекту Свободи на вул. Дорошенка облаштують додаткову зелену стрілку, яка дозволить водіям повертати при забороненому сигналі світлофора.
На проспекті В. Чорновола перед перехрестям з вулиці Хімічної в напрямку руху до центру встановлять дорожній знак «Рух прямо», на вулиці Кн. Романа (зі сторони пл. Галицької) встановлять дорожній знак «Зупинку заборонено». Окрім цього, мають внести зміни до схеми дорожнього руху на перехресті вулиць Шевченка-Винниця, де головну дорогу вулиці Шевченка продовжать в напрямку Рясне. Всі ці та чимало інших пропозицій підтримали учасники засідання, і невдовзі ці зміни повинні вступити в силу», – розповів Іван Гринда.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *