ОСТАННІ НОВИНИ

Колліна вважає, що Штіліча вилучили правильно

|

Куратор системи арбітражу української П’єрлуїджі Колліна вважає, що вилучення гравця “Карпат” Семіра Штіліча у матчі з “Металістом” було правильним, пише сайт ФФУ. Про це Колліна сказав під час зустрічі з представниками ЗМІ у рамках засідання «Футбольного прес-клубу».

За словами куратора системи арбітражу, у поєдинку 15-го туру «Металіст» – «Карпати», арбітр Віктор Швецов справедливо вилучив з поля півзахисника львівської команди Семіра Штіліча за образливі слова на свою адресу. Водночас Сам Штіліч твердить, що сказав до арбітра “Шта є?”, що можна перекласти як “Що це?” або “Що сталося?”.

Щодо поєдинку 16-го туру «Арсенал» – «Шахтар», в якому арбітр Олександр Дердо показав червону картку захиснику «гірників» Ярославу Ракицькому, Колліна визнав рішення рефері правильним. Дердо мав підстави вилучати Ракицького за зрив атаки, яка могла закінчитися голом у ворота з очевидною можливістю для голу.

Колліна також пояснив епізод з вилученням через дві жовті картки захисника «Дніпра» Артема Федецького у матчі 15-го туру з «Іллічівцем». На думку італійського фахівця, рефері матчу Юрій Мосейчук прийняв хибне рішення, показавши футболісту «Дніпра» друге попередження. У боротьбі із півзахисником маріупольської команди Федецький порушив правила, але арбітр повинен був обмежитись призначенням штрафного удару у бік воріт дніпропетровців.

Фото:  Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *