ОСТАННІ НОВИНИ

Сюжет кліпу «Така зима» мені приснився - Табаков

|

Прем’єра кліпу на пісню «Така зима» Павла Табакова відбудеться на початку грудня. Сюжет «зимового» кліпу, за словами самого співака, йому приснився. Про це інформує прес-служба співка.

«Це був дивний і навіть містичний сон… Я, вона… І раптом між нами, між нашими почуттями, виростає стіна зі снігу… – розповідає співак. – Пригадую, прокинувся з однією думкою: ось тобі і сюжет для кліпу!».

Головного героя у кліпі зіграв сам Павло Табаков, а головну героїню – модель і танцівниця, майстер спорту з художньої гімнастики Валерія Версальська.

З’явиться у відео «Така зима» і ексклюзивний білий рояль Табакова. Щоправда, у відеоролику рояль не впізнати: його обклеїли сотнями білих стікерів. Та ще п’ятьма тисячами стікерів заклеїли кімнату героя Табакова. Причому на кожному стікері Павлові довелося власноруч написати два слова. Після закінчення зйомок значну частину таких ексклюзивних автографів співака взяли собі напам’ять члени знімальної групи.

А поки кліп «Така зима» домонтовується, Павло Табаков готується до сольних виступів у Львові. Так, 15 грудня на сцені львівського Національного театру ім. М. Заньковецької співак дасть два концерти: о 17.00 та 20.00. Спеціальними гостями романтично-драйвової програми Табакова «Така зима» стануть суперфіналістка «Голосу країни» Тоня Матвієнко і 11-річна учасниця проекту «Голос. Діти» Олександра Сиркашева. Під час цих концертів відбудеться прем’єра кліпу «Така зима».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *