ОСТАННІ НОВИНИ

Навесні розпочнуть ремонт Городоцької

|

Навесні, як тільки дозволять погодні умови, розпочнеться ремонт вулиці Городоцької, від церкви Анни до «Магнуса». Про це повідомив сьогодні на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Водночас мер намагався пояснити чому ремонт цієї ділянки Городоцької не розпочинали цього року.

«Щоб зробити Городоцьку, потрібно розпочати роботи з березня-квітня і роботи мали б тривати 5-6 місяців. Якщо б ми цього року розпочали ремонт, не змогли б його завершити й з ремонтом увійшли б у зиму. Окрім того, є ще додаткові вимоги Європейського банку. Вирішили, зробивши усі процедурні речі, які вимагає Європейський банк, провівши процедури закупівель, з наступного року розпочати роботи по Городоцькій. Уже є позитивні рішення щодо викупу будівлі, яка знаходиться на частині дороги від вул Городоцької до вул Шевченка (позаду церкви Анни). Є рішення суду, ми викуповуємо цей об’єкт за кошти громади міста. Там буде трамвайна колія, яка з’єднуватиме Гордоцьку і Шевченка. Розпочнеться ремонт навесні, як тільки дозволять погодні умови, а основний пік ремонтних робіт припаде на літні місяці, у час, коли найменше транспортне навантаження», – розповів А.Садовий.

Також він додав, що наступного року буде виконуватись великий об’єм робіт по вулиці Стуса щодо трамваю на Сихів. «Це суттєво покращить транспортне сполучення мешканців Сихівського масиву з центром міста. Це дуже якісний проект», – зазначив міський голова Львова.

Цього року у Львові відремонтовано 122 тис кв м доріг. Серед найбільших об’єктів – вул Лесі Українки, вул Чернівецька-Городоцька-Залізнична. Розпочато ремонтні роботи на вул Богданівській, Пасічній, Вернадського. Як зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, наступного року роботи продовжать. Зокрема, планують відремонтувати вул Городоцьку, а також розпочати роботи на вул Стуса щодо проекту «Трамвай на Сихів».

Нагадаємо, у 2011 році у Львові відремонтували 38 км доріг, а за останні 5 років – майже 100 км доріг.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *