ОСТАННІ НОВИНИ

Велодоріжку на вулиці Зеленій перероблять

|

У зв’язку з тим, що під час укладання асфальту на вул. Зеленій не було дотримано технології, велодоріжка у поганому стані. Проте, як зазначає радник міського голови з питань велоінфраструктури Олег Шмід, підрядник цю велодоріжку буде переробляти. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«На частині вул. Зеленої є погана якість велодоріжки. Це тому, що не було витримано технології. Асфальт стелився в холодну пору року, будівельники поспішали закрити вулицю і не врахували різкого зниження температур. Тому асфальт застигав і клався грудками, відповідно грудки потім повибивались. Тому на частині вул. Зеленої, від вул. Сихівської до Луганської, велодоріжка буде перероблятись. Компанія «Онур» про це знає», – зазначив Олег Шмід радник міського голови з питань розвитку велосипедної інфраструктури.

Нагадаємо, загалом у Львові вже збудовано або доведено до високого ступеню готовності15 кмвелодоріжок. Найближчим часом – протягом півроку – до веломережі додасться ще12 кмвелодоріжок на вулицях Стрийській-Науковій і Липинського.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *