ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники 13-и управлінь ЛОДА взагалі не їздять у закордонні відрядження

|

У 2011-2012-му, в закордонних відрядженнях побувало 36 працівників Львівської облдержадміністрації. Сумарно ці чиновники витратили на службові поїздки понад 4 місяців робочого часу (123 календарні дні). Таку інформацію ЛОГО «Львівський прес-клуб» отримала у відповідь на свій запит про те, «хто із працівників ЛОДА (прізвище, ім’я, по батькові, посада), куди, на який термін і за кошти якої приймаючої сторони їздили в службові відрядження за кордон у 2011-2012 роках.

Як випливає з відповідей, що їх надіслали Прес-клубу 22 структурні підрозділи ЛОДА, найбільше за кордоном побувало працівників головного управління туризму та євроінтеграції – 12 осіб (38 днів). Другим у рейтингу за кількістю відряджених за кордон є головне управління економіки та промислової політики: 11 осіб пробули за кордоном 22 дні.

Від управління охорони культурної спадщини їздило за кордон четверо працівників, але за тривалістю перебування вони могли би претендувати на друге місце – 26 днів.

Жодної поїздки за межі України не мають на своєму рахунку 13 управлінь ЛОДА.  

За кордон їздив лише один працівник відділу кадрової роботи та нагород. Але він поставив своєрідний рекорд за тривалістю перебування і географічною віддаленістю країни призначення – 11 днів, Канада.

На інформаційні запити щодо зарубіжних відряджень керівництва ЛОДА (голови та його заступників) прес-клуб не одержав жодної офіційної відповіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *