ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочали підготовку до Різдвяного ярмарку

|

У центрі Львова триває встановлення дерев’яних будиночків для учасників Ярмарку та монтаж основної експозиції на пр. Свободи, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Цьогорічний Різдвяний ярмарок працюватиме з 8 грудня до 14 січня та стане епіцентром святкування зимових свят у Львові. Зараз у центрі міста тривають монтажні роботи. Вже встановлено більше 8 будиночків на Площі Ринок, а також розпочався монтаж основної експозиції на пр. Свободи.

«Різдвяний ярмарок – це маленьке містечко у великому місті, де львів’яни та гості міста зможуть не лише добре відпочити та покуштувати страви національної кухні, а й придбати оригінальні подарунки для своїх рідних та друзів», – зазначають організатори Різдвяного ярмарку у Львові.

На території Ярмарку постійно діятимуть три сектори: гастрономічний із презентацією страв національної кухні, сувенірний із виставкою-продажем виробів кращих народних майстрів України та «Територія різдвяного настрою», де на відвідувачів будь-якого віку чекатиме насичена розважальна програма.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *