ОСТАННІ НОВИНИ

ФФУ розпочинає переговори з Гаррі Реднаппом

|

Федерація футболу України розпочала переговори з британським фахівцем Гаррі Реднаппом. Як вказано у повідомленні прес-служби ФФУ, прізвище англійця прозвучало сьогодні під час засідання Президії Федерації футболу України.

За словами голови Комітету національних збірних команд та тренерської ради ФФУ Михайла Фоменка під час обговорення кілька тренерів запропонували запросити фахівця з Англії, а Олег Лужний та Юрій Вернидуб назвали прізвище Реднаппа. Більшість членів Комітету підтримали цю кандидатуру.

Президія вирішила розпочати переговори з представниками Реднаппа стосовно його роботи на посаді головного тренера національної збірної України.

В інтерв`ю прес-службі ФФУ Михайло Фоменко зазначив: «На мою думку, Реднапп матиме високий авторитет серед гравців збірної. В нього достатньо досвіду, тренерського хисту та уміння мотивувати футболістів. В усіх командах, які очолював Реднапп, він дуже швидко поліпшував якість гри та досягав значного прогресу. На сьогодні цей фахівець − один із кращих англійських тренерів».

 Гаррі Реднапп народився 2 березня 1947 року.

 Тренував англійські клуби: «Борнмут» (1983-1992), «Вест Гем» (1994-2001), «Портсмут» (2002-2004, 2005-200 , «Саутгемптон» (2004-2005), «Тоттенхем» (2008-2012).

 У 2008-му році виграв Кубок Англії з «Портсмутом». Під його керівництвом «Тоттенхем» вперше у своїй історії потрапив до кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.  2010 року Реднапп отримав звання «Менеджер року» в англійській Прем`єр-лізі.

Фото: 1000goals.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *