ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни серед найсумлінніших платників за газ

|

У Львова  одна з найвищих проплат  в Україні за природний газ  і є на рівні 80%. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на коментар ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Ми постійно і системно перераховуємо кошти за природний газ, відповідно до надходжень від споживачів. На 16 листопада  2012 р заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 112 млн. гривень. З них борг населення – 92,6 млн. гривень, борг бюджетних установ – 14,1 млн. гривень, борг споживачів категорії інші – 5,9 млн. гривень.

Через різницю в тарифах  цін на природний газ, яка існує  між тепловиками і газовиками, більше 120 млн. гривень по ЛМКП «Львівтеплоенерго» має компенсувати держава. Однак  держава коштів не повертає, а державне підприємство НАК «Нафтогаз України» вимагає  100% оплати. В такій ситуації ми не можемо забезпечити такої оплати», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Відтак адміністрації  львівських теплопостачальних підприємств  звертаються до споживачів з проханням вчасно розраховуватись та погашати заборгованість, адже від цього залежить стабільність опалювального сезону.
Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *