ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня в Україні буде сухо і навіть тепло

|

Найближчий тиждень в Україні буде відносно тепла і суха погода. Про це на брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда, передає кореспондент РБК-Україна.

“Стосовно подальшого розвитку синоптичної ситуації в Україні, то вона визначається достатньо потужним антициклоном, який знаходиться на півдні європейської частини Росії і своїм виступом досягає території України, він загалом посприяє відносно теплій і сухій погоді на території України.

В найближчий тиждень ніяких суттєвих змін в погодні умови на території України він не принесе. Практично весь тиждень буде без опадів, лише 21-22 листопада на крайньому півдні України може випасти невеликий дощ”, – сказав Кульбіда.

За його словами, протягом тижня передбачаються також ранкові тумани, які однак не загрожують безпеці руху. Температура повітря по Україні становитиме вночі від 0 до -4 за винятком південного регіону, де буде від +1 до +5, а в Криму від +3 до +8. Вдень температура буде по Україні від +1 до +6, а на Закарпатті і в південному регіоні до +13.

Крім того, Кульбіда додав, що до грудня погода змінюватися не буде і сніг, найімовірніше, випаде вже в грудні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *