ОСТАННІ НОВИНИ

Мати Мазурка заявила, що поховала «чужу дитину»

|
На Північному кладовищі Києва поховали Ярослава Мазурка, який, як стверджує міліція, вбив трьох охоронців ТРЦ «Караван»

На похороні «Караванського стрілка» були присутні близькі родичі, журналісти і міліція. Загалом, журналістів і правоохоронців було більше, ніж рідних людей. Останніх було близько 15 осіб

Мазурка ховали у відкритій труні. Труну спочатку ніхто не планував відкривати, однак на цьому наполягла матір Мазурка Галина. За її словами, в морзі було темно, і тому вона не змогла розгледіти тіло.

На кладовищі вона заявила, що ховає чужу дитину.
«Це не мій син. Це не він. У нього губи не такі, вилиці не такі. Це якийсь хлопчик. Але все одно, ми його поховаємо, хоч він і не наш. Тому що у нього теж десь є мама», – заявила мати Мазурка.У свою чергу дружина покійного Людмила Мазурок кілька разів мало не втрачала свідомість, а її дочка постійно ридала.

Поховали Мазурка дуже швидко. Після того, як родичі запалили свічки і тричі прочитали “Отче наш”, труну з покійним опустили в землю.

Як повідомлялося, 26 вересня в ТРЦ “Караван” у Києві один із покупців розстріляв трьох охоронців і важко поранив четвертого.

5 жовтня голова МВС Віталій Захарченко заявив, що підозрюваним у вбивстві охоронців є уродженець Львівської області Ярослав Мазурок 1974 року народження. Його було оголошено в розшук.

7 листопада в Сирецькому парку в Києві було виявлено труп чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка. Пізніше експертиза ДНК підтвердила, що вбивство в “Каравані” скоїв Мазурок.

За матеріалами “Сегодня” та ТСН.

Фото – «Сегодня»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *