ОСТАННІ НОВИНИ

«Яблуневий дар» звинуватили у перевищенні норм відходів

|

ТзОВ  «Яблуневий дар» збільшив джерела та обсяги викидів, що не передбачено дозволом від 2007 року. Відтак підприємство повинно внести зміни, якими буде зазначено всі джерела викидів: кількість котелень, види палива, наявність сушок. Цю інформацію надає Державне управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області.

Зважаючи на таку ситуацію, спеціалісти Державного управлінні ОНПС в Львівській області зобов’язали підприємство до 1 грудня доопрацювати документацію, щоб отримати ліміти на утворення та розміщення відходів відповідно до вимог природоохоронного законодавства.

Також керівники ТзОВ «Яблуневий дар» повинні отримати дозвіл на спецводокористування, висновки СЕС. Зважаючи на те, що робочий проект будівництва очисних споруд для очистки каналізаційних стічних вод переробного комплексу ТзОВ «Яблуневий дар», затверджений у 2007 році, впродовж відповідного періоду не реалізовувався, станом на сьогодні на підприємстві лише ведуться будівельні роботи. Нагадаємо, вищезгадане підприємство діє на території Городка. За даними Державної екологічної  інспекції у Львівській області, протягом 2012 року від мешканців Городка неодноразово надходили скарги на адресу ТзОВ «Яблуневий дар» щодо забруднення атмосферного повітря. Результати вимірювання вмісту забруднюючих речовин в організованих викидах даного підприємства  показали перевищення вмісту забруднюючої речовини, зокрема  вуглецю оксид. Також Держекоінспекція виявила, що ТзОВ «Яблуневий дар» встановило й експлуатує дві плодоовочеві сушки, на що немає відповідного дозволу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *