ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працівники Моршинського заводу мінеральних вод пікетують суд

|

Близько півтисячі осіб зібралось у цей час під стінами районного суду м.Львова, що на вул. Чоловського. В основному на пікет суду прийшли працівники Моршинського заводу мінеральних вод. Вони вимагають правосуддя у справі директора заводу Валерія Жовніра, проти якого порушено кримінальну справу за нібито несплату 3 млн грн. податків. За словами пікетників, справа повністю сфабрикована.

Саме зараз відбувається перше судове засідання кримінальної справи щодо В.Жовніра.

Нагадаємо, Сихівський райсуд дозволив арешт рахунків  заводу у Моршині за поданням правоохоронних органів з Росії.

Голова Галицького райсуду Львова Василь Головатий розглядає справу за скаргою В. Жовніра на постанову начальника відділу ГУ УМВСУ у Львівській області про порушення кримінальної справи відносно ген директора ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар»» за ознаками злочину, передбаченого ст. 212 част. 3 ККУ.

 

У руках люди тримають безліч транспарантів, на найбільших з них, зокрема, написано: «Суддя Головатий, схаменися!», «Суддя Головатий – дій відповідно до закону!», «Суддя Головатий, у твоїх руках доля 400 сімей», «Ганьба судді Борейко», «Суддя Головатий – геть від Моршинської». Також пікетники час від часу скандують гасла на підтримку заводу та закликають суддів судити чесно.

Практично кожен з мітингуючих  тримає в руках пляшку мінеральної води «Моршинська». Вони вигукують «ганьба» та «геть рейдери» й супроводжують викрики стуком пляшками.

Пікетники кажуть, що стоятимуть під судом аж допоки не почують рішення суду щодо справи директора.

Вони заявили, що вимагають закрити сфабриковану кримінальну справу щодо гендиректора та негайно розморозити активи підприємства.

Попри те що під стінами суду доволі велелюдний мітинг, збільшення числа охоронців не спостерігається. За пікетом спостерігає не більше десятка міліціонерів.  
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *