ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова зміщує акценти та пересмикує факти – Самагальський

|

Голова бюджетної комісії Львівської міської ради Яромир Самагальський вважає, що міський голова Львова пересмикує факти та зміщує акценти, коли говорить про брак коштів на прибирання та зв`язок. Про це він сказав “Львівському порталу”.

“Депутати погодилися дати гроші на зарплатню і нарахування на зарплатню, тобто на закриття соціальних проблем. А те, що говорить міський голова про нібито брак грошей на звязок, на прибирання – це пересмикування і зміщення акцентів. Адже бюджетні асигнування були виділені, необхідно було їх правильно розподіляти” – сказав він.

Сьогодні міська рада прийняла ухвалу про зміни в бюджеті міста в частині нарахувань зарплатні. Депутати дали 1,443 млн грн на саму зарплатню і ще 568 тисяч грн – в якості нарахувань на зарплатню. Водночас виконком пропонував затвердити цифру 2,632 млн грн на поточні видтаки плюс зарплатню.

Також депутати ухвалили провести перерозпоід коштів за певними статтями міського бюджету, зважаючи на намагання виконавчих органів “працювати в ручному режимі”.

“Ми побачили намагання виконавчих органів працювати в ручному режимі і зняли з фінансування ті об`єкти, по яких 10 місяців нічого не робилося” – наголосив Самагальський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *