ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє дітей пограбували сільський магазин на 10 тис грн.

|

Розшуківці Кам’янко-Бузького РВ ГУМВС України у Львівській області затримали двох учнів сільської школи, які серед ночі спустошили продуктовий магазин у селі. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Діти 11-ти та 14-ти років росли та виховувались у сім’ях середнього рівня достатку, їсти-пити на столі не бракувало. Однак однієї ночі вони вирішили пограбувати магазин. Потрапивши усередину, юні злочинці згрібали все, що потрапляло їм під руку – м’ясні вироби, консервовану продукцію, солодощі та навіть лікеро-горілчані та тютюнові вироби. Крадене заховали неподалік у приміщенні нежитлового будинку. І, задоволені собою, розійшлись по домівках.

Коли вранці власниця прийшла відкривати крамничку, очам своїм не повірила – вікно розбите, товар щез. Товару не виявилось на суму 10 тис грн. Вже наступної миті заява про крадіжку лежала на робочому столі працівників Кам’янко-Бузького райвідділу міліції. Правоохоронці у цей же день встановили особи нічних злодіїв. Діти пояснили, що не мали на меті перепродати викрадене, а все понабирали для власного споживання.

На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 3 статті 185 (крадіжка) КК України.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *