ОСТАННІ НОВИНИ

Школяр викрав 19 кроликів, а потім продавав їх на базарі

|

Підліток вирішив серйозно підготуватись до дорослого життя. Юнаку виповнилось 15 років і він розпочав власний бізнес. Щоправда кримінальний, інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.       

Хлопцю не давало спокою питання де взяти гроші, особливо не прикладаючи до цього зусиль. У селі, та ще й підлітку, знайти бодай якийсь підробіток нелегко. Саме тому, хлопчина розпочав власний «бізнес»: поцупив із двох господарств кріликів. Один селянин не дорахувався п’ять тваринок, інший – 14.

Підліток потайки від батьків різав тварин, а м’ясо продавав на базарі і таким чином отримував чималі кошти. Але «кар’єра» малого підприємця обірвалась після того, як до правоохоронців звернулись власники викрадених тварин. Коли на порозі будинку неповнолітнього правопорушника з’явились працівники міліції, батьки були відверто здивовані, оскільки раніше за дитиною подібних нахилів не помічали.

Як повідомив начальник сектору дільничних інспекторів міліції Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області, на даний час вирішують питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 (крадіжка) КК України.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *