ОСТАННІ НОВИНИ

Світло зникає у населених пунктах Львівщини через підпільних лісорубів

|

З початку листопада 2012 року вже двічі горе-лісоруби спричиняли до переривання в електропостачанні споживачам Львівщини. Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків

ПАТ “Львівобленерго”.

Так, 6 листопада 2012 року чергове дерево, зрізане сторонніми особами, впало цього разу на проводи лінії електропередачі напругою 110 кВ „Рава-Руська – Немирів”. Внаслідок чого протягом години було знеструмлено 31 населений пункт повністю та п’ять частково у Яворівському і Жовківському районах Львівщини. А за три дні до того, 3 листопада, було знеструмлено 34 населених пункти повністю та 10 частково в Мостиському, Яворівському та Городоцькому районах.

Відтак, ПАТ „Львівобленерго” двічі зверталося до правоохоронних органів з проханням розібратись у даній ситуації, знайти винуватців та притягнути їх відповідальності згідно з чинним законодавством України. Однак, наразі жодних дій від правоохоронців не було. їхні

У товаристві зазначають, якщо так далі піде, то на знеструмлення очікують й решта районів Львівщини.

«Така „активна діяльність” сторонніх осіб — зрізати дерева біля охоронних зон ліній електропередачі — в першу чергу, негативно впливає на надійність електропостачання споживачам, і, відповідно, завдає матеріальної та моральної шкоди діяльності товариства.      

Кожна організація, яка вважає себе членом громади Львівщини, повинна долучитись до протидії горе-лісорубам, адже їх „робота” є загрозою стабільного життєзабезпечення Львівської області», – зазначає прес-служба.  

ПАТ „Львівобленерго” звертається до керівництва Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства з проханням залучити лісову інспекцію, яка є в складі управління, з метою недопущення несанкціонованої вирубки дерев.

А також ПАТ „Львівобленерго” звертається до мешканців Львівщини: якщо Ви побачили або Вам відомо про наміри сторонніх осіб зрізати дерева поблизу ліній електропередачі, просимо повідомляти район електромереж товариства або зателефонувати на „Телефон довіри”, що працює в цілодобовому режимі — (032) 239-23-28.

  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *