ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться 12-ий фестиваль оперного мистецтва

|

14-17 листопада у Львові відбудеться 12-ий фестиваль оперного мистецтва, присвячений 140-річчю оперної співачки Соломії Крушельницької. Фестиваль відвідають провідні виконавці України та світу, вони виконають головні арії в операх, де колись співала Соломія Крушельницька, а 17 листопада візьмуть участь в святковому гала-концерті. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У переліку фестивальних подій: оперні та балетні вистави та великий гала-концерт за участю провідних артистів та диригентів України, переможців першого і четвертого конкурсів оперного мистецтва.

Нагадуємо, що цього року Львів святкує 140 років від дня народження Соломії Крушельницької — оперної співачки світового масштабу, чиї успіхи на оперних сценах світу стали успіхами і визнанням української культури, музики та мистецтва. Міжнародний фестиваль оперного мистецтва ім. С. Крушельницької, який вже 12-ий рік поспіль відбувається у Львівській опері та включений до календарного плану заходів, що фінансуються управлінням культури з міського бюджету, стане ще однією нагодою вшанувати пам`ять знаменитої співачки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *