ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначити більшовицьку революцію прийшло з десяток осіб

|

Не більше десяти палких лівих прийшли сьогодні до пам`ятника радянським воїнам на вулиці Стрийській, щоби відзначити 95-річницю революції у російському Петрограді. Журналістів та міліціонерів прибуло більше.

З опонентів лівих на місце прибув хіба радикально налаштований  двірник, що працює на вулиці Підвальній, але коло нього постійно перебував хтось із працівників міліції  – напевно, проводив профілактичну бесіду про толерантність та мультикультурність Львова.

Спочатку до монумента прийшли два дідусі з букетами квітів. Щоправда, там уже стояла патрульна машина міліції. Коли ж комуністи побачили, що нікого із соратників немає, взялися дзвонити на мобілки товаришам по партії.

Потім почали прибувати журналісти, для яких відсутність картинки стала “приємною” несподіванкою.

Однак за 5-10 хвилин львівські ліві таки почали сходитися до монумента. Першим прибув лідер львівського осередку ПСПУ Олександр Покровський з букетом червоних гвоздик. Біля пам`ятника він почав наспівувати революційну пісню “Красная гваздіка – спутніца трєвоґ”. А небавом приїхав лідер львівської організації Антифашистського комітету України Олександр Калинюк.

Жодних офіційних промов не звучало – ліві клали  квіти і розповідали на камери, що революція 1917 року стала найвидатнішою подією 20-го століття і нікому не вдасться применшити її значення.

Потому Покровський витягнув з кишені червоні стрічки і почав чіпляти їх на груди людям, що стояли біля нього.  А вже потім до монумента прибули три представники місцевого осередку КПУ і лише тоді учасників заходу стало більше, аніж журналістів.

 

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *