ОСТАННІ НОВИНИ

Татуювання в мене на тілі нагадують географічний атлас - Пол Ді`Анно

|

Татуювання, якими вкрите тіло 54-річного британського рок-музиканта Пола Ді`Анно, нагадують географічний атлас. Про це музикант сьогодні розповів на прес-конференції у Львові.

“Наколка на руці була зроблена в тюрмі Лос-Анджелеса, а взагалі ці татуювання нагадують географічний атлас – Бразилія, Японія, Англія. І ще я подумую над тим, щоби закінчити татуювання в себе на голові”, – розповів Пол.

Також екс-вокаліст розповів, що почуває себе панком і досі, незважаючи на те, що панк-рок перестав грати дуже давно. Щоправда, зізнався, що ідея повернутися до своїх витоків може матеріалізуватися за рік-другий – він вже обговорював це зі своїми колегами.

Крім того, Пол Ді`Анно зізнався, що йому набридли вже всі його пісні, але тільки через те, що кілька останні років доводиться дуже багато концертувати. “Переважно люди хочуть  чути пісні з часів Iron Maiden – це приблизно 80% з того, що я виконую на концертах плюс мої найвідоміші пісні з сольних альбомів”, – сказав музикант.

Пол Ді`Анно розпочинав музичну діяльність в панк-групах лондонського Іст-енду. З 1978 по 1981 рік співав в Iron Maiden. Його голосом “співає” група на перших двох студійних альбомах. Зараз проводить концертну діяльність, в тім числі і з ще одним солістом “Залізної діви” Блейзом Бейлі.

 

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *