ОСТАННІ НОВИНИ

Термін встановлення GPS-пристроїв продовжено до 15 листопада

|

Перевізники продовжують встановлювати GPS-пристрої на автобусах, що здійснюють перевезення міськими маршрутами. Як повідомляють в міському управлінні транспорту, вже 278 автобусів та 35 трамваїв можуть моніторити завдяки навігації. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Для якісного надання послуг з перевезення нашим мешканцям, важливо увесь громадський транспорт міста облаштувати системами навігації – це контроль за графіком руху, дотриманням схеми руху. Станом на сьогодні понад половину громадського транспорту міста вже облаштовано GPS. З перевізниками було обумовлено про виконання цього пункту договорів до 1 листопада. Враховуючи чималі фінансові затрати, ми продовжили термін – до 15 листопада. Тому закликаємо усіх перевізників активно працювати в цьому напрямку», – зазначив начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

Як уточнили в управлінні транспорту та зв’язку, наразі працівники управління можуть моніторити роботу тільки 313 одиниць міського громадського транспорту. Йдеться про 35 трамваїв ЛКП «Львівелектротранс», 33 автобуси ЛК АТП №1, 30 автобусів ПАТ «ЛАТП-14630», 120 автобусів ТзОВ «Фіакр-Львів» та 95 автобусів ТзОВ «Успіх БМ».

«До інших автобусів, які, за словами перевізників, облаштовані системами навігації, управління доступу наразі не має, відтак, ми не можемо здійснювати моніторинг їхньої роботи», – зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

Нагадаємо, як інформують самі перевізники, ще додатково 27 автобусів облаштовані навігацією на ПАТ «ЛАТП-14630» та 15 автобусів на ТзОВ «Міра і К».

Фото: Львівський портал
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *