ОСТАННІ НОВИНИ

Тетяна Чорновол влаштувала розбірки у Мостиській райраді?

|

Як стало відомо «Львівському порталу», сьогодні зранку розгорівся неабиякий скандал між кандидатом у народні депутати по одномандатному виборчому округу № 120 Тетяною Чорновол та головою Мостиської районної ради Ігорем Стециною. За інформацією джерела, кандидатка в нардепи вирішила з’ясувати у І.Стецини причини того, що вона не перемогла на виборах по даному округу. 

Інформацію про конфлікт «Львівському порталу» підтвердили й у штабі кандидата в народні депутати по 120 окрузі Ярослава Дубневича. Зокрема, у штабі розповідають, що Т.Чорновол увірвалася сьогодні у кабінет голови Мостиської районної ради і влаштувала там справжній дебош. Тетяна Чорновол почала звинувачувати Ігоря Стецину у зраді, у тому що Мостищщина начебто її зрадила, не проголосувавши за її кандидатуру на виборах. Окрім того, жінка накинулась на І.Стецину з кулаками і роздряпала йому обличчя. Також у штабі Я.Дубневича кажуть, що Тетяна Чорновол ходить по Мостиськах і розповідає, що насправді це її побили.

Чи справді така ситуація мала сьогодні місце, кореспондент «Львівського порталу» вирішив з’ясувати у самого голови Мостиської райради, однак його телефон був вимкнутий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *