ОСТАННІ НОВИНИ

У Перемишлянах напали на агітаторів Ліди Котеляк

|

Сьогодні у Перемишлянах двоє чоловіків напали на машину агітаторів кандидата від Об’єднаної опозиції у 123 виборчому окрузі Ліди Котеляк. Про це «Львівському порталу» розповіли у штабі Л. Котеляк.

За словами одного з агітаторів, вони приїхали в друкарню, щоб забрати газету, яка містила інформацію про кандидата в народні депутати Ліду Котеляк. Однак, виїжджаючи вже з матеріалом, раптово перед їх машиною вибігли двоє чоловіків, які перекрили дорогу автомобілю.

«Зупинивши нашу машину, вони почали звинувачувати нас у тому, що ми розповсюджуємо неправдиву інформацію про кандидата в депутати Батенка. Ми викликали міліцію, повідомивши, що перешкоджають руху нашої машини. Наразі справою вже займаються правоохоронні органи», – розповів агітатор.

За його словами, серед нападників був і довірена особа Тараса Батенка Іван Дикий.

Як стало відомо згодом, другий нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння. Це засвідчила медична комісія  й повідомили правоохоронці. щоправда офіційного заключення наразі немає. 

Як зазначають у штабі Ліди Котеляк, ці люди чекали на їхніх агітаторів біля друкарні з самого ранку. Коли кореспонденти районної газети прийшли забирати примірники газети, ці люди почали відбирати їхні сумки та перевіряти вміст. Весь процес чоловіки знімали на камеру. Журналістів вони відпустили лише після того, як в сутичку втрутилась головний редактор газети, яка, фактично, розігнала нападників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *