ОСТАННІ НОВИНИ

За 2012 рік українсько-польський кордон перетнули понад 11 млн осіб

|

На українсько-польському кордоні спостерігається позитивна динаміка пропуску учасників малого прикордонного руху. Про це сьогодні під час урочистої зустрічі у Генеральному Консульстві Республіка Польща у Львові, присвяченої врученню 100 тисячного дозволу на перетин кордону у рамках Угоди про малий прикордонний рух, розповів заступник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, генерал-майор Іван Амброс.

Протягом дев’яти місяців 2012 року на кордоні було пропущено понад 5 млн 100 тис учасників малого прикордонного руху, що на 3% більше, ніж в аналогічний період минулого року. Загалом за 2012 році, за словами І.Амброса, прикордонники пропустили 11 млн 300 тис осіб, з яких 56% власне становлять учасники малого прикордонного руху. «Ми задоволені реалізацією Угоди про малий прикордонний рух, наразі жодних ускладнень щодо її застосування не виникає. Єдине, що ми би хотіли – так це розширення зони дії даної Угоди», – додав прикордонник.

Зі свого боку головний митник Львівщини Сергій Попазогло додав, що Львівська митниця також в повному обсязі забезпечує пропуск громадян і транспортних засобі через українсько-польський кордон. «Результати роботи свідчать про збільшення пасажиро-транспортного потоку – на сьогодні митники оформляють 11 тис автомобілів та понад 36 тис осіб за добу», – додав С.Попазогло.  

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *