ОСТАННІ НОВИНИ

"Свобода" перемогла Садового в суді за транспортну схему

|

«Свобода» у судовому порядку довела, що команда Садового здійснила протиправні дії під час впровадження нової транспортної схеми у місті Львові. Про це 27 серпня 2012 рокуза явив голова фракції Всеукраїнського об`єднання «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський, інформує прес-служба ЛМО ВО “Свобода”.

За словами депутата, з ініціативи «Свободи» було скасовано рішення виконкому пропорядок проведення конкурсу на визначення перевізників, адже воно не відповідало нормам чинного законодавста.

«Цією ухвалою ми зупинили процес запровадження нової транспортної схеми, бо порядок визначення перевізників, який розробив виконавчий комітет, не відповідав чинному законодавству. Це була, фактично, «перша ластівка», що свідчила про безвідповідальну роботу чиновників та про майбутній транспортний колапс у місті. Також цим рішенням ми зобов’язали врахувати думки громади при визначенні режиму роботи маршрутного транспорту, бо «малюючи» нову схему руху в місті за кошти громади, з людьми насправді ніхто не радився», – розповів Руслан Кошулинський.

Та замість того, аби дослухатися до думки депутатів, – наголошує Руслан Кошулинський,  – команда Садового проігнорувала цю ухвалу.

«Виконком натомість ухвалив ще одне рішення, яким знехтував законодавством та дав «зелене світло» для впровадження транспортної схеми. Реагуючи на такі зухвалі та незаконні дії, ми звернулися до суду з позовом про визнання дій виконавчого комітету, департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР протиправними та протизаконними. Минулого тижня суд затвердив постанову, якою визнав дії виконкому під час ухвалення рішення №855 щодо затвердження порядку проведення конкурсу на визначення перевізників у рамках нової транспортної схеми незаконними. Окрім цього, суд зобов’язав департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР виконати ухвалу сесії від 24 листопада 2011 року, яка скасовувала рішення виконкому та зобов’язувала департамент розробити новий порядок проведення конкурсу і затвердити нове положення про технічний паспорт маршруту. Зважаючи на те, що вже й суд підтвердив незаконність дій людей Садового, ми вкотре вимагаємо звільнити з посад керівника управління транспорту Жука та його заступника Білоуса», – заявив Руслан Кошулинський.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *