ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оголосили тендери на відновлення проспекту Свободи

|

У Львові оголосили тендери щодо відновлення проспекту Свободи, кінцевий термін подачі заявок – 27 серпня. Тендери оголошено на відновлення доріг пішохідної зони проспекту Свободи та на облаштування газонів. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Також юрист ЛКП «Агенція з підготовки міста Львова до ЧЄ з футболу 2012» Юрій Дідебашвілі зазначив, що договори з визначеним підрядником будуть укладені вже 5-10 вересня.

«Вже у жовтні всі роботи будуть виконані», – каже директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний. Відремонтують площу перед Оперним театром, газони, центральну алею.

«Як добрі господарі, ми маємо залишити ситуацію кращою, ніж вона була до того. В першу чергу, ми звертаємо увагу на Оперний театр – ми відновимо площу перед Оперним театром, адже він – наш символ. Звичайно, це газони, які найбільше постраждали. І центральна алея, яка давно не ремонтувалася. Цей об’єкт є і в бюджеті міста, ми спільно відремонтуємо це», – каже Олег Засадний.

Також він зазначив, що фінансову допомогу приймаючим містам Львів розділив на частини: «Першу частину ми витратили на те, щоб організувати фан-зону, другу частину ми залишили на відновлення території. Важливо, щоб роботи були проведені якісно».

«Місто має дбати про себе і про якість туристів. Місто має себе гарно позиціонувати. Наш гість – це людина з середнім і вище середнього достатку, які приїжджають, щоб подивитися на культуру, архітектурні пам’ятки», – підсумував Олег Засадний.

З оголошенням тендеру можна ознайомитись тут.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *