ОСТАННІ НОВИНИ

У середу на стадіон обіцяють більше транспорту

|

У день футбольного матчу між збірними командами України та Чехії міська влада обіцяє збільшити число автобусів і тролейбусів на маршрутах, що ведуть до стадіону “Арена-Львів”. Про це розповів начальник управління транспорту і зв`язку Львівської міськради Микола Жук.

«Оскільки 15 серпня робочий день, то обмежень у русі транспорту не буде, вул.Стрийська буде відкритою для руху. Буде збільшено інтенсивність руху громадського транспорту, який курсує до автовокзалу та до торгового центру «Кінг Крос». На 4  міських автобусних маршрути та 2 тролейбусних маршрути плануємо з 19:00 год. збільшити кількість транспортних одиниць. Зокрема, на маршруті №3а курсуватиме 16 автобусів, на маршрутах №40, 10, 25 буде додано по 4 транспортні одиниці. Також по 4 одиниці буде додано і на тролейбусні маршрути №3 та 5», – цитує слова Жука прес-служба Львівської міської ради.

У день матчу громадський транспорт курсуватиме до 00:30 год.

Також вболівальники зможуть доїхати до стадіону приватним транспортом.

«Паркування біля стадіону буде платним. Вартість паркувального талону коштує 20 грн. Їх реалізовує адміністрація стадіону. Талон можна придбати разом з квитком, або при в’їзді на стадіон. Для організації паркуванння адміністрація стадіону залучає ЛКП «Львівавтодор». На стадіоні є понад 3 тис. паркувальних місць», – розповів Микола Жук.

Як зауважив Микола Жук, для руху приватного транспорту будуть відкриті усі 4 дороги, які ведуть до стадіону, тож виникнення заторів зведено до мінімуму.

«У дні матчів ЄВРО відкритою для руху приватного транспорту була тільки одна дорога, інші були пішохідними.15 серпня усі будуть відкриті. Це вул.Вернадського від автовокзалу так звана 8-ма дорога (вул.Броварського),  7-ма дорога (вул.Мікльоша), і дві вулиці від кільцевої дороги – від готельного комплексу «Катерина» існуюча  дорога та ще одна резервна дорога. Усі вони будуть відкриті, щоб забезпечити доїзд приватного транспорту», – зазначив Микола Жук.

Як додав Микола Жук, вхід на стадіон буде відкритий з 18:30 год.

Нагадаємо, футбольний товариський матч між збірними командами України та Чехії розпочнеться о 21:00 год на стадіоні «Арена Львів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *