ОСТАННІ НОВИНИ

Панькевича оголосили «почесним бойком»

|

Голова Всеукраїнського громадського товариства «Бойківщина ХХІ століття» і координатор Всесвітніх бойківських фестин Петро Косачевич вручив голові Львівської обласної ради Олегові Панькевичу медаль та диплом про присвоєння звання «Почесний бойко». Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Петро Косачевич висловив вдячність обласній раді за підтримку П’ятих ювілейних бойківських фестин, які минулого тижня відбулися на Турківщині. Він зазначив, що відразу після завершення фестин товариство почало працювати над наступними проектами. Зокрема, планується проведення у 2015 році  Світового конгресу бойків, а за два роки – у 2017-му – відбудуться наступні Всесвітні бойківські фестини. Петро Косачевич клопоче, аби Співоче поле в селі Явора поблизу Турки можна було облаштувати для проведення різноманітних заходів, зокрема, він мріє встановити там кілька автентичних бойківських хат.

Олег Панькевич запевнив, що обласна рада й надалі співпрацюватиме з товариством «Бойківщина ХХІ ст.» і підтримуватиме його проекти.

Нагадаємо, що цього року на проведення П’ятих ювілейних всесвітніх бойківських фестин Львівська обласна рада виділила 100 тисяч гривень.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *