ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львівщини заціквилась отруєннями

|

Прокуратура Львівської області відреагувала на факти масового отруєння в регіоні. У зв’язку з тривалими аномально спекотними погодними умовами, на території області почастішали спалахи гострих кишкових інфекцій та харчових токсикоінфекцій. Зокрема, у м. Львові в закладах громадського харчування отруїлось 5 громадян Італії, в с. Шегині Мостиського району в дитячому будинку сімейного типу – 16 осіб (в тому числі 8 дітей), у с. Заболотні Бродовського району під час святкування весілля – 43 особи (з них 6 – діти). Вказане обумовлює посилення контролю за додержанням вимог законодавства щодо належного зберігання продуктів на ринках та в закладах громадського харчування,  інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, прокуратурою Львівської області, на підставі ст. 121 Конституції України, скеровано листи головному державному санітарному лікарю Львівської області, в.о. начальника головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА, начальнику інспекції з питань захисту прав споживачів у Львівській області та в.о. начальника ГУ МВС України у Львівській області.

Прокуратура вимагає вжиття невідкладних додаткових заходів для забезпечення згідно з вимогами  законодавства належного санітарно-епідеміологічного фону в області  та захисту населення від інфекційних хвороб.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *