ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Личаківського району домоглася, щоб психіатра-хабарника засудили

|

Протягом цього року прокуратурою Личаківського району складено один протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-2 КУпАП, п.1 ч.1 ст.6 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» відносно завідувача кабінетом платних послуг комунального закладу Львівської обласної ради Львівського обласного клінічного психдиспансеру. Про це повідомляє прес-служба прокуратура Личаківського району.

Постановою Личаківського районного суду м. Львова останнього визнано винним у вчиненні вказаного правопорушення та притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу у розмірі 70 неоподаткованих мінімумів доходів громадян в дохід держави з конфіскацією незаконно одержаної неправомірної вигоди матеріального характеру. Апеляційним судом Львівської області постанову районного суду залишено без змін.

Так, завідуючий кабінетом платних послуг КЗ ЛОР Львівського обласного комунального психоневрологічного диспансеру, лікар-психіатр неправомірно сприяв одному громадянину в одержанні медичної довідки про проходження попередніх та періодичних психіатричного огляду для встановлення придатності до виконання окремих видів діяльності, одержавши за це неправомірну вигоду, тим самим вчинивши правопорушення, передбачене ч.1 ст. 172 -2 КУпАП.

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *