ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати від "Свободи" пікетуватимуть парламент

|

Депутати Львівської обласної та міської рад від ВО «Свобода» проведуть акцію протесту під стінами Верховної Ради «проти введення другої державної мови»

Як передає «УНІАН», про це повідомив керівник всеукраїнського виборчого штабу ВО «Свобода», голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

За його словами, до Києва також вирушать представники «Свободи» і від районних рад Львівської області. «Депутати Львівщини підтримають громадськість України 30 липня біля будівлі Верховної Ради України в протесті проти ведення другої державної мови. Буде акція протесту, і депутати від Львівщини будуть брати в ній активну участь. Ми не допустимо запровадження в Україні другої державної мови», – зазначив Кошулинський.

Депутат також сказав, що 1 серпня в Києві відбудеться XXIV партійний з´їзд ВО «Свобода». На з´їзді партія буде висувати мажоритарних кандидатів.

Як повідомляли «Коментарі», голова Верховної Ради України Володимир Литвин підписав розпорядження про скликання 30 липня позачергової сесії Верховної Ради України. Засідання відбудеться о 10:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *