ОСТАННІ НОВИНИ

“Тайфун” зменшив число зайців у трамваях?

|

Залучення працівників служби безпеки “Тайфун”до контролю за проїздом в міському електротранспорті дало свої плоди — число “зайців” зменшується. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Нововведення запровадили з липня цього року і воно було пов`язане із тим, що частина пасажирів не лише не вважала за потрібне купувати квитки, а ще й агресивно реагувала на контролерів, котрі вимагали штраф.

«На сьогодні штраф за безквитковий проїзд становить 30 грн. Якщо ж при собі штрафник не має грошей та документів, то він повинен сплатити гроші відповідно до квитанції за адресою, котру йому повідомить контролер. На випадок відмови від штрафу, його мають право доставити до найближчого органу внутрішніх справ. Як коментують самі контролери, таких ситуацій майже не буває, та агресивно налаштовані люди на роботі все-таки трапляються. Що ж до штрафників, то їхня кількість залежить від зміни контролера та маршруту, за котрим він працює. Однією з «найгарячіших» точок вважається вокзал, де за одну зупинку трапляється кільканадцять людей без квитків. Вже за  перші 5 днів роботи було виписано 108 квитанцій про оплату штрафу на загальну суму 3240 грн», – розповів помічник директора львівського відділення агентства безпеки «Тайфун» Олег Кугенєв.

Охоронці фірми «Тайфун» працюють щоденно у 2 зміни. Протягом дня залучається близько 16-18 працівників агентства. Служба контролю «Львівелектротрансу» налічує близько 38 контролерів.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *