ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали в облраді відкидають звинувачення у використанні адмінресурсу

|

Голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук назвав безглуздим звинувачення колег у тому, що виділення коштів з державного бюджету задля укомплектування відділів соціального захисту населення на місцях є використанням адмінресурсу. Про це депутат-регіонал заявив 26 червня під час сесії Львівської облради, інформує прес-служба фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді.

«Ми всі розуміємо, що невдовзі вибори до Верховної Ради України, і багато тих, хто сьогодні перебуває у цій залі – вже давно бачать себе у Києві в парламенті”, – заявив він.

За словами Ігоря Грещука, замість того, щоб витрачати час на обговорення безглуздих питань, вартувало б подякувати центральній владі за додаткові кошти та створення більше семи сотень робочих місць у нашому регіоні.

«Якщо так і надалі триватиме, то всі виплати із державного бюджету Ви називатимете підкупом виборців!, – звернувся І.Грещук до колег. – Якщо у цьому залі вважають неправильними рішення чиновників зі столиці, то повернімо урядові субвенції, котрі виділяли цього року Львівщині, і поясніть людям у селах, де балотуєтеся, чому такі погані дороги, і де кошти. Адже ніхто не робив гучних заяв, коли уряд виділив Львівщині 37 мільйонів гривень субвенції на ремонт доріг комунального значення! Ці кошти депутати почали активно ділити на «свої» райони, чи не так?», – заявив він.

Окрім цього, голова фракції Партії регіонів у ЛОР запевнив – фактів, котрі б свідчили про причетність депутатів із опозиційного табору до використання адмінресурсу на місцях, теж достатньо.

«Друк тематичних плакатів про українську мову під «торгівельною маркою» однієї із наших колег коштом обласного бюджету – не використання адмінресурсу? Зняття із посад директорів комунальних підприємств і працевлаштування лояльних безробітних депутатів – не використання адмінресурсу? 7 мільйонів гривень з обласного бюджету на телекомпанію «Львів-ТБ» – не адмінрусурс?», – риторично запитав І. Грещук.

Наприкінці свого виступу Ігор Грещук розповів, що чинний Уряд на чолі із Миколою Азаровим постійно дбає про розвиток Львівського регіону. Прикладом цього є нещодавно виділені півтора мільйона гривень для реконструкції театру імені Марії Заньковецької.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *