ОСТАННІ НОВИНИ

«Угринів-Долгобичув» наразі виявився не популярним пунктом пропуску

|

Новий міжнародний пункт пропуску «Угринів- Долгобичув» під час Євро-2012 виявився не популярним серед туристів та уболівальників. Про це сьогодні під час прес-конференції розповіла помічник начальника Львівського прикордонного загону – начальник прес-служби, майор Ярослава Мельник.

За її словами, з початку функціонування цього пункту пропуску (5 червня – ред.) там спостерігався малий потік пасажиро-транспорту. Протягом доби «Угринів- Долгобичув» перетинало в середньому від 25 до 35 транспортних засобів. «Це досить малий потік транспортних засобів у цьому пункті пропуску. Це пояснюється тим, що він був нещодавно відкритий і відповідно мало людей про його функціонування знало», – зазначила Ярослава Мельник.

Як писав раніше «Львівський портал», ПП «Угринів- Долгобичув» працюватиме до завершення єврочемпіонату – до 5 липня включно. Повноцінно він буде введений в експлуатацію у третьому кварталі 2013 року, точну дату відкриття пункту пропуску буде визначено на рівні обох держав – України та Польщі.

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *