ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у львівській фан-зоні етно-день

|

25 червня етно-днем продовжиться масштабний мистецький фестиваль «FаnARTia.ФанАРТія», який проходить у Львові в офіційній фан-зоні чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це повідомляє пресс-служба МО «Дзига».

Цього дня українські гурти, що черпають свою творчість з етнічної музики, будуть презентувати різноманітність інтерпретацій фолку у своїх нових творах, а «Гич оркестр» заспіває пісню, присвячену «Євро 2012» у Львові.

Із 19:00 на головній сцені виступатимуть формація хлопства ліхого «Йорий Клоц»,  делікатно-екстравагантний «Гич Оркестр», буковинські подвижники гуцул-хопу  «Гуцул Каліпсо» та мелодійна і лірична «AtmAsfera».

«Йорий Клоц» творитиме на сцені «Непросте дійство», що торкатиметься глибин української містики та співатиме пісні із нової програми. «Гич Оркестр» окрім цілої купи нових пісень, створених вже після «Прокидання на «Флюгерах Львова» буде презентувати пісню «З пшияздем!», яку можна сприймати як неофіційний гімн «Євро 2012» у Львові. «Гуцул Каліпсо» буде грати оновлену програму з презентацією нової пісні «Най Бог Бороне!», яку теж можна тлумачити в контексті Єврочемпіонату. «AtmAsfera» гратиме як добре знані твори, так і композиції з останнього альбому «Internal».

Наступного дня, 26 червня на джазово-блюзовому дні фестивалю гратимуть польські зірки джазу «Jarek Smietana Band» та львівський «ShockolaD» у супроводі Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова», «Open Blues Band» та  «Dzyga Jazz Quintet».

Вхід на фестиваль 25 та 26 червня – Безкоштовний!

Особливо насиченою на фестивалі буде програма електронної музики «FаnARTia: Electronic Days» 29-30 червня, коли  виступатимуть лідери світової електронної сцени GOLDIE, KRYPTIC MINDS, ATOMIC HOOLIGAN. Першопрохідці української електронної музики DJs DERRICK, TONIKA, MAX NRG, GARRY SHUMOFF, BOB ROVSKI, MAX NRG, MC NED та польські ROS ft. LADY KATEE. На «електронні» дні вхід буде платним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *