ОСТАННІ НОВИНИ

За час Євро-2012 український кордон перетнуло 6 млн осіб

|

Протягом минулої доби через державний кордон України перетнула найбільша за останній час кількість людей – понад 340 тисяч, а також 68 тисяч транспортних засобів. Зазначимо, що під час чвертьфінальних матчів, які проходили в Донецьку та Києві, пасажиро-транспортний потік значно збільшився. Про це повідомляє відділ з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.

Всього з 5 червня кордон перетнуло майже 6 мільйонів осіб та 1,5 мільйона транспортних засобів, що на 25% та 20% більше відповідно у порівнянні з минулим роком. Гості чемпіонату через кордон слідували переважно літаками, яких оформлено більше 1000. Крім того, за цей період оформлено майже 200 поїздів, 630 автобусів та 17 тисяч транспортних засобів, якими вони перетинали кордон.

Після матчів з України  відлетіли збірні команди Франції, Англії, Іспанії та Італії. Наразі прикордонним відомством очікується збільшення потоку вболівальників особливо з Португалії та Іспанії на півфінальний матч між збірними цих країн, який відбудеться в Донецьку.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *