ОСТАННІ НОВИНИ

Маршрут №24 змінюють через брак великих автобусів - міськрада

|

На звернення ТзОВ «Фіакр-Львів» щодо можливості функціонування на автобусному маршруті №24 автобусів з низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості управлінням транспорту і зв’язку було внесено часткові зміни в схему руху автобусного маршруту загального користування №24. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За їхньою інформацією, ТзОВ «Фіакр-Львів» заявив про наявність у нього готових до виїзду на лінію 25 автобусів з низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості марки Volvo. Відповідно до досягнутих домовленостей перевізника з управлінням транспорту і зв’язку, цей маршрут повинен був функціонувати за новою схемою лише з моменту укомплектування його 10 автобусами з низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості білого кольору з гербами Львова на бортах.

«Зараз з незрозумілих причин на маршруті курсують автобуси марки MAN, які донедавна обслуговували автобусний маршрут загального користування №7 (оператор ТзОВ «Міра і К»). Ця ситуація свідчить про низький рівень виконання взятих на себе зобов’язань транспортними операторами, а також, що найважливіше, відсутність власного парку рухомого складу, що дозволяє обслуговувати маршрути в повному обсязі без залучення орендних транспортних засобів», – зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.

Відтак, від сьогодні в рух маршруту №24 внесено незначні корективи: автобуси з вул. Дорошенка повертатимуть на пр. Свободи і далі курсуватимуть по звичному маршруту.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *