ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат-регіонал посприяв відновленню автобусного сполучення до госпіталю у Винниках

|

Депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів Сергій Федоренко упродовж тривалого часу неодноразово звертався до чиновників Львівської міської ради щодо вирішення питання транспортного сполучення у місті Винники. Більше десяти років пацієнти та медичний персонал КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи» не мали транспортного сполучення із центром міста Винники. Про це інформує прес-служба фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді.

Однак багаторазові звернення таки дали результат. Згідно із рішенням виконавчого комітету Винниківської міської ради від 20.03.2012 №90 «Про відкриття міського автобусного маршруту загального користування в м. Винники», було запущено маршрут № 1В, що здійснює перевезення пасажирів за схемою руху «вул. В.Івасюка – вул. Галицька – вул. Т.Шевченка – вул. М.Ломоносова – вул. Забави – вул. І.Франка – вул. Галицька – вул. В.Івасюка».

«Прикро, що так довго довелося доводити чиновникам у кабінетах про необхідність маршрутного сполучення між центром міста Винники та військовим госпіталем, – зазначив Сергій Федоренко. – Пацієнти лікарні, котрі ледве пересувають ноги, повинні були долати велику відстань до лікувального закладу пішки. Добре, що нині це питання вирішено позитивно», – додав депутат.

Проте незважаючи на те, що транспортне сполучення на цьому відрізку відновлено, ліхтарів, котрі б освітлювали у темну пору доби вулиці на цій ділянці дороги так і не встановлено. Саме тому Сергій Федоренко звернувся із депутатськими запитами до відповідних служб із проханням встановити зовнішнє освітлення на вулиці Івасюка у місті Винники.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *