ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали 25 тисяч пачок сигарет з Білорусі

|

Цими вихідними під час перевірки отриманої оперативної інформації працівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Червоноградського МВ спільно з колегами з обласного управління затримали 28-річного жителя Любомля Волинської області, який з метою збуту ввіз на територію Львівської області цигарки білоруського виробництва.

Як інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, під час огляду вантажного автомобіля «Фольксваген Транспортер», правоохоронці виявили 25 тисяч пачок (2 500 блоків) цигарок «Фест». За приблизними підрахунками, ринкова вартість вилучених тютюнових виробів становить майже 125 тисяч гривень.

28-річний чоловік пояснив, що виконував лише функції перевізника та не знав, що знаходиться в коробках, проте представити документи на вантаж він не зміг. Автомобіль, яким керував, йому також не належить.

Наразі правоохоронці встановлюють шляхи надходження вказаного вище товару на Україну. Вилучені цигарки направлені для проведення експертизи. По завершенню дослідчої перевірки правоохоронці вирішуватимуть питання про порушення кримінальної справи за статтею 204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Нагадаємо, що нещодавно у місті Угнів Сокальського району міліціонери затримали трьох уродженців Волинської області, які з метою збуту на територію Львівщини ввезли 35 500 пачок цигарок білоруського виробництва.

Фото: ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *