ОСТАННІ НОВИНИ

Молодика посадили на три роки за незаконні прослушки

|

Набув чинності вирок Залізничного районного суду Львова стосовно 23-річного громадянина України, котрий у грудні 2011 року незаконно перемістив через митний кордон України спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації, які відповідно до чинного законодавства заборонені до вільного обігу та користування. Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

Встановлено, що житель Чернівецької області придбав за кордоном через мережу Інтернет 16 спеціальних технічних пристроїв – засобів аудіо контролю. Спецтехніку зловмисник переміщав контрабандним шляхом використовуючи поштовий канал з метою подальшої реалізації пристроїв на території області.

Співробітники СБУ затримали зловмисника під час одержання спецзасобів на одному з поштових відділень Львівщини.

Слідчими СБ України стосовно торговця спецзасобами порушено та розслідувано кримінальну справу за ч.1 ст.201 (контрабанда) та ч.1 ст.359 (незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України. Вироком суду його визнано винним та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 3 роки з конфіскацією предметів контрабанди з іспитовим терміном на один рік.

Фото: Shutterstok  

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *