ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатів міськради не пускають на «Львівводоканал»

|

Керівництво Львівського комунального підприємства «Львівводоканал» з невідомих причин намагалось не допустити на територію ЛКП депутатів Львівської міської ради, які вивчають стан системи централізованого комунального водопостачання та водовідведення. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської організації ВО «Свобода»  з посиланням  на депутата-свободівця ЛМР Андрія Яворського. 

За словами депутата, у ЛМР створили тимчасову комісію, яка вивчає діяльність ЛКП «Львівводоканал» щодо під’єднання до водопостачання та водовідведення. 

«Експерт комісії, помічник депутата міськради Андрій Ільків, який виконував доручення голови тимчасової депутатської комісії із вивчення стану системи централізованого комунального водопостачання та водовідведення і наявності очисних споруд у місті, намагався з’ясувати причину затримки надання відповіді на депутатські запити щодо роботи ЛКП «Львівводоканал». Проте керівництво ЛКП намагалося перешкодити йому потрапити на підприємство», – повідомив Андрій Яворський.

Після тривалих перемовин між депутатами міської ради, прес-секретарем ЛКП «Львівводоканал» та керівництвом підприємства стало зрозуміло, що експерта комісії не допускали на підприємство цілком свідомо, виконуючи пряму вказівку керівника ЛКП.

«Такі дії керівництва «Львівводоканалу» є перешкоджанням діяльності депутатів Львівської міської ради та роботі комісії, яку утворили на пленарному засідання сесії ЛМР. Тому ми звертатимемося у прокуратуру із вимогою надати юридичну оцінку таким діям керівника ЛМКП «Львівводоканал», – додав голова тимчасової депутатської комісії із вивчення стану системи централізованого комунального водопостачання та водовідведення, наявності очисних споруд у місті Андрій Яворський.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *