ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові Україна вже перемогла Францію

|

Незвичайний футбольний матч закінчився щойно на площі Ринок у Львові. Зіграли збірні України та Франції, але заковика була в тім, що усі гравці були на ходулях. Саме в такий спосіб львів’яни вирішили підтримати нашу футбольну збірну перед відповідальною і складною грою з командою Франції у груповому раунді чемпіонату Європи з футболу.

Львів’яни віддали перемогу нашій збірній – попри те, що імпровізована команда Блохіна пропустила першою, вона таки віднайшла сили зрівняти рахунок та забити переможний гол під шалені крики публіки «Україна – чемпіон!» (відео тут).

За матчем спостерігали понад півтисячі осіб, більшість була учасниками параду в підтримку української команди. Парад стартував від площі Міцкевича. На чолі йшла дівчина з українським стягом, а за нею – дівчата-черлідери, потім учні шкіл. А далі були велосипедисти, байкери та члени клубу «ЗАЗ-Козак» на антикварних «Запорожцях». Колона двічі обійшла проспект Свободи від пам’ятника до фан-зони, а відтак звернула до площі Ринок. По дорозі учасники весь час скандували: «Україно, Львів з тобою!» та «Україна – чемпіон!».

Скандування та веселощі тривали ще довго після того, як матч закінчився – жителі Львова бажає, щоби наша команда перемогла Францію і достроково вийшла до чвертьфіналу.

Матч розпочинається сьогодні о сьомій вечора і всіх жителів міста та його гостей запрошують переглянути гру у фан-зоні на проспекті Свободи.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *